Vektorgrafik Stockholm

 


Jag kör igång med ett helt nytt koncept 2019
Vill du att dina naglar ska hålla sig fina riktigt länge? Då rekommenderar jag att du bokar in en underhållsbehandling. En bonus är att den bara tar femton minuter om dina naglar är fint gjorda och inte behöver fixas från grunden. Jag gillar att ha återkommande kunder och erbjuder pass för dig som vill göra underhållsbehandlingar på torsdag eftermiddagar. På så sätt kan du få fina naglar till helgen. Jag tar inga andra jobb på dessa pass utan kör drop in för er som vill fixa till naglarna utan att göra något omfattande.

Extra bonusar för underhållskunder
Om du behöver nagelvårdsprodukter kommer jag ha särskilda erbjudanden och kampanjer för mina underhållskunder. Får jag in nya erbjudanden från mina leverantörer blir ni de första som får reda på det. Min förhoppning är att ni ska bli ett gäng som kommer tillbaka en gång i veckan eller varannan vecka. Och att vi har trevligt tillsammans!

Större behandlingar ger dig en välkomstbonus
Om du gjort en nagelförlängning hos mig får du din första underhållsbehandling helt gratis! Det är en kampanj jag kommer att köra med hela 2019.